Alexia Țalavutis e căsătorită de 5 ani cu Alex Fotea și vor un copil: ”Lucrăm la asta în fiecare seară!”

 

Vedeta și-a încălcat principiile și a acceptat relația cu regizorul. Bârfele au deranjat-o, dar a reușit să treacă peste ele.

 

Alexia Țalavutis este implicată trup și suflet, de mai bine de 5 ani, în relația cu regizorul Alex Fotea. Femeia recunoaște în cadrul unui interviu acordat Antena Stars că de-al lungul vieții s-a bazat pe o serie de principia, între care unul foarte important era să nu îmbine viața profesională cu cea sentimentală, dar a trecut peste acesta. Ea a mai explicat de ce nu se afișează prea des cu bărbatul care o face fericită.

 

''Nu vrea el. Pur și simplu nu își dorește, vrea să fie o persoană din umbră și îi respect dorința. Ne-am cunoscut pe platourile de filmare. Nu a fost dragoste la prima vedere, deși întotdeauna am avut un felling bun unul către celălalt, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că atunci când ai principii bine stabilite de acasă e foarte greu să le încalci. Ca atare, pentru mine a fost foarte greu să trec peste principiul meu și anume că nu trebuie să îmbini munca cu casa. Nu vreți să știți cât de mult a durat până m-a convins și am zis că poate e bine să îți asculți și inima până la urmă. Nu mi-a fost teamă de bârfele colegilor, doar că într-adevăr m-au deranjat pentru că nu întotdeauna oamenii sunt drăguți, dar mi-am dat seama că eu nu îmi fac viața cu nimeni decât cu soțul meu'', a declarat Alexia Țalavutis în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Totodată, actrița a recunoscut că-și dorește foarte tare un copil împreună cu Alex Fotea și amândoi lucrează intens în această direcție: ''Lăsăm să se întâmple. Ne dorim foarte mult copii, dar când o să fie o să vedeți. Lucrăm la asta în fiecare seară, a fost răspunsul cel mai șocant și îl susțin''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest