Don-Juanii care nu pot să-şi găsească perechea! Frumoşi şi singuri

 

Sunt frumoşi, celebri, atrăgători, dar... până acum nu şi-au găsit jumătatea! Oare fug femeile de ei, sau niciunul nu vrea să mai acorde atenţie vieţii sentimentale!?! Haideţi să vedem de ce sunt încă singuri cei mai râvniţi bărbaţi din România, dar şi ce frumuseţi le-au trecut prin aşternut până acum! 

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria se poate lăuda cu o carieră înfloritoare în muzică şi în televiziune. Însă... nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa sentimentală. Când vine vorba de iubire, artistul nu se află printre cei mai norocoşi. 

Când vine vorba de viaţa personală, Randi este FOOARTEE discret! Dar asta nu înseamnă că nu are succes la femei. Domnișoarele blonde, brunete sau roșcate, cad ca spicele de grâu în fața lui. A fost surprins de paparazzi cu multe domniţe, ba chiar la un moment dat s-a zvonit că ar fi avut şi o relaţie cu colega lui, Jo însă el a tăcut mâlc. Nici da, nici ba! Ne-a aruncat aşa, din când în când, câte o vorbă. 

Să mergem şi la unul dintre cei mai controversaţi şi talentaţi fotbalişti din România, Alibec.  A avut succes pe teren, dar şi în viaţa personală. La inima lui au avut şanse multe femei, printre care:Larisa, fosta soţie a multiplului medaliat olimpic Marian Drăgulescu şi Anda Călin, actuala iubită a lui Liviu Vârciu, dar, încă nu a cunoscut-o pe cea care să răspundă cerinţelor lui.

Nici Dan Bălan nu este prea darnic când vine vora să vorbească despre viaţa lui sentimentală! Însă, şi lista lui de femei cu care s-a iubit este lungă. Presa a scris că, în perioada 2004-2009, artistul a fost căsătorit cu Ella Krupenina, cu care ar avea şi un băieţel. 

Toate detaliile in video de mai sus! 
 

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest