Alin Cocoş, zi de naştere cu gust amar! Arestat la domiciliu şi fără Gina Pistol

 
+2 click pentru
galerie

Alin Cocoş a primit, de ziua lui, cel mai frumos cadou! A ieșit de după gratii. Veștile bune se opresc, însă, aici. Cocoș junior e, în continuare, în arest la domiciliu. Iar de la petrecerea de ziua lui, Gina Pistol, cea care i-a fost aproape în toată perioadă cât a fost în arest, a lipsit!

Duminică a împlinit 28 de ani şi a sărbătorit evenimentul acasă, după ce judecătorii au decis să îl lase în arest la domiciliu. Alin Cocoş şi-a petrecut ziua de naştere în apartamentul său din Floreasca, unde a primit vizita celor mai apropiați prieteni. Surpriză însă: iubita lui, Gina Pistol nu şi-a făcut apariţia.

Mai că nu mai înţelegem nimic. Cât timp cât a fost în arest, Gina Pistol l-a vizitat ori de câte ori a putut pe Alin. Acum, când Cocoş jr. este acasă, Gina nu mai apare, şi-şi lasă iubitul să-şi serbeze singur aniversarea.

Alin Cocoş a fost încarcerat pe 31 ianuarie pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. Până acum câteva zile, când a trecut în arest la domiciliu, Alin Cocoş a stat în arestul Poliţiei Capitalei alături de tatăl său, Dorin şi de fosta mamă vitregă, Elena Udrea.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest