Alin Ionescu, din nou în faţa judecătorilor! "Cristina îşi doreşte atenţia presei"

 

După un lung proces în care este anchetat pentru evaziune fiscală, Alin Ionescu a rupt tăcerea. Bărbatul a vorbit despre problemele cu legea, dar şi despre ce se întâmplă între el şi Cristina Spătar.

"A fost o amânare pentru 17 august, nu consider că e o agonie, lucrurile sunt ok. Întotdeauna am fost optimist şi o să răspund pentru ce am făcut, nu pentru ce nu am făcut. Persoanele din jurul meu le-am filtrat de foarte mult timp, de asta sunt şi puţini oameni în jurul meu. Am considerat că atât timp cât sunt mai important eu decât oamenii din jurul meu care mare parte erau cu un anumit interes, consider că mai bine îmi petrec timpul cu copiii mei sau cu oamenii cu care-mi face plăcere. Mi-au demonstrat de-a lungul timpului că nicidecum n-au fost prieteni, deci au fost doar pentru o perioadă, sau întotdeauna cu două feţe. Pentru asta vrau să-mi protejez copiii şi e inevitabil, eu vreau să-i ţin departe, merg pe stradă, la şcoală, se întâlnesc cu prieteni, discută acest subiect şi vreau să-i protejez, d-asta încerc să am cât mai puţin atenţia presei", a declarat Alin Ionescu.

În timp ce el se fereşte de ochii presei, Cristina Spătar, conform spuselor soţului, ar vrea să atragă cât mai mult atenţia asupra sa.

"Bineînţeels că ea-şi doreşte atenţia presei şi şi-a dorit-o întotdeauna de când ne cunoaştem.... a avut o perioadă când a iesit din atenţia presei... datorită copiilor. Consider eu că acolo greşeşte pentru că expune familia în presă. Eu nu-mi doresc părerea altor persoane despre familia mea, nu-mi doresc intervenţia altor oameni, Eu sunt mai de modă veche, soţ-soţie, nu mai mulţi într-o căsnicie", a explicat Alin Ionescu.

În ceea ce priveşte meseria de mamă a Cristinei Spătar şi cea de tată a lui Alin Ionescu, noţiunile lor nu se întrepătrund. În timp ce Alin îşi doreşte să îşi distreze cât mai mult micuţii, Cristina îi fereşte de pericole interzicându-le distracţia.

"Atât timp cât copiii sunt sănătoşi, ea le interzice să facă anumite lucruri, eu vreau să se dezvolte frumos, eu când eram mic eram un copil nu problemă, veneam cu pantalonii rupţi...Ea nu o să se ducă niciodată cu copiii la piscină pentru că ea a văzut copii înmcecându-se şi atunci nu o să ajungă ea niciodată la o piscină cu copii", a mărturisit soţul Cristinei Spătar.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest