Alin Oprea a ajuns în sapă de lemn, după ce Larisa i-a golit toate conturile din bancă: „Doar eu am muncit”

 

Conflictul dintre Alin Oprea și Larisa capătă proporții din ce în ce mai mari. După ce s-a aflat de divorțul celor doi, au început să iasă tot mai multe detalii neștiute din intimitatea vieții lor de familie. Pe lângă acuzațiile de infidelitate de ambele părți, acum artistul a mărturisit că a ajuns și în sapă de lemn din cauza femeii cu care a stat peste două decenii.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul mariajului cu Larisa. Artistul a mărturisit că el a fost pilonul financiar care a întreținut toată familia, iar toate sacrificiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, au fost pentru bunăstarea copiilor săi.

„Am avut cinci case pe care le-am donat copiilor mei. Am făcut asta cu bucurie, că doar pentru ei am muncit o viață întreagă. Și casa de la Londra, de asemenea, tot de mine este cumpărată, că ei nu stau cu chirie acolo. Eu am susținut ratele.

Să nu uităm că eu sunt singurul din familie care a muncit. Să nu fim ipocriți, Larisa lucrează, de când se află la Londra, dar venitul ei este infim. În România, am stat cinci persoane în casă. Eu, Larisa, copiii și soacra. Socra nu a cheltuit din pensia ei nici pentru țigări, tot din banii mei au fost cumpărate și alea”, a spus artistul la Xtra Night Show.

Larisa i-a golit conturile din bancă

Pe lângă acuzațiile de infidelitate pe care i le-a adus soției sale, Alin Oprea a dezvăluit că Larisa l-a lăsat fără niciun ban din contul de economii, în condițiile în care bruneta nu a munci niciodată.

Contextul de vine mai delicat cu cât banii luați din contul de economii de Larisa au fost transferați pe numele copiilor, artistul urmând să fie pus într-o situație ciudată în procesul de partajare al bunurilor din timpul căsniciei.

„Eu și Larisa aveam și un cont comun de economii, aici în România, un cont cu mulți bani, nu cu mărunțiș, de semințe, iar Larisa m-a scos de pe lista de titulari și a rămas doar ea. Și acei bani i-a donat ea copiilor. Și eu, după o viață de muncă, am rămas fără nimic. Acum, o va aștepta un proces de partajare a bunurilor din timpul căsniciei', a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest