Alin Oprea a ajuns la sapă de lemn, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile: „Ca un boschetar”

 

Alin Oprea nu mai are bani nici de mâncare, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile bancare! Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, artistul a continuat seria dezvăluirilor șocante legate de Larisa, femeia cu care a fost căsătorit mai bine de două decenii!

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa capătă proporții din ce în ce mai mari cu fiecare apariție televizată a artistului. Fostul solist „Talisman” a vorbit cu lux de amănunte despre problemele cu care se confruntă la ora actuală, din cauza setei de răzbunare a fostei partenere de viață.

Alin Oprea a mărturisit că după ce a fost dat afară din propria casă, achiziționată exclusiv din banii lui, Larisa i-a blocat și toate conturile bancare pentru a-l aduce în pragul disperării.

”Toate conturile sunt blocate și eu sunt scos de la împuternicit, acolo unde erau bani. Nu m-am așteptat niciodată că cineva, soția, susținută de copii, să facă așa ceva. Nu suntem dușmani. Sigur, toate lucrurile acestea nu vor rămâne așa, deși eu acum sunt păgubit”, a spus Alin Oprea în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Nu mai are bani nici de mâncare!

Alin Oprea a povestit un episod prin care a trecut după ce a fost dat afară din casă, în care a mers la un restaurant pentru a mânca, însă a fost nevoit să își numere banii din portofel pentru a se asigura că îi ajung și pentru felul doi.

”Stăteam într-o seară la restaurant, după ce am plecat de acasă, și mă gândeam dacă mai am bani și de felul doi. Sigur, m-am descurcat, am plecat într-un turneu la mare, unde se câștigă puțin, dar se câștigă. Am stat toată vara la un hotel all inclusive, unde am și cântat. Dar e foarte frustrant, ca la un moment dat, să ajungi din ce ai fost, ca un boschetar. E strigător la cer!”, a mai spus membrul fostei trupe ”Talisman”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest