Alin Oprea, dezvăluiri inedite despre relația cu noua iubită: „O iubesc pe fata asta!”

 

În ciuda faptului că nu trece prin cea mai roz perioadă a vieții sale, din cauza scandalului în care este implicat cu fosta soție, în viața lui Alin Oprea există o persoană care îi este alături necondiționat și care îl încurajează ori de câte ori are nevoie. Fostul solist al trupei Talisman a vorbit deschis despre noua iubită și despre cum se simte într-o relație cu ea.

Alin Oprea este protagonistul unei povești de dragoste de mai bine de doi ani, cu o femeie pe care a cunoscut-o în timp ce încă era căsătorit cu Larisa. Odată ce s-a aflat de existența relației, artistul a fost pus la zid și acuzat de infidelitate, însă potrivit spuselor sale, lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel.

De când a început războiul cu fosta soție, au ieșit la iveală din ce în ce mai multe detalii șocante din interiorul mariajului celor doi, printre care și faptul că Alin Oprea și Larisa nu mai formau un cuplu de foarte mult timp, din cauza infidelității repetate a femeii.

Astfel că artistul s-a refugiat în brațele noii iubite, care l-a făcut să se îndrăgostească nebunește de ea și cu care are o legătură specială: ”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a zis Alin Oprea, mai sincer ca niciodată.

Cât despre acuzațiile care i se aduc referitor la infidelitate, Alin Oprea este de părere că toate săgețile îndreptate spre el fac parte dintr-un plan de răzbunare pus la cale de fosta soție: ”A început diversiunea de mulgere a banilor acum! Știa dintotdeauna de această relație, după cum ați observat!”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest