Alin Oprea își dorește reunirea trupei Talisman: „Am eliminat cauza rupturii”

 
+2 click pentru
galerie

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a mai aruncat o bombă! Pe lângă detaliile uluitoare despre divorțul de femeie cu care a fost căsătorit mai bine de două decenii, artistul a dezvăluit că își dorește reunirea trupei Talisman acum că „a fost eliminată cauza rupturii”.

Alin Oprea a avut foarte mult de suferit de pe urma Larisei, aceasta fiind principalul motiv din cauza căruia atât trupa Talisman, cât și prietenia dintre artist și Tavi Colen, s-au destrămat.

Își dorește reunirea trupei Talisman

Alin Oprea a mărturisit că este dispus să refacă prietenia cu Tavi Colen, după ce „cauza rupturii” a dispărut din peisaj, ba chiar speră ca și fostul său coleg să își mai dorească reunirea trupei care i-a consacrat pe amândoi.

„Din punctul meu de vedere, există toate șansele, dacă și el este deschis la discuții. Eu sunt de acord. Știu că și fanii și-ar dori acest lucru. Se împlinesc 25 de ani de la înființarea trupei Talisman. Am eliminat dintre noi cauza rupturii. A fost o perioadă în care atât eu, cât și el am fost mai săraci, inspirațional vorbind”, a declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

A acuzat-o pe Larisa pentru destrămarea trupei Talisman

În urmă cu puțin timp, Alin Oprea a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre infidelitatea repetată a celei pe care o considera femeia ideală, cât și despre durerea pe care a trebuit să o suporte de unul singur, după ce trupa Talisman s-a destrămat din cauza comportamentului nociv al Larisei.

„Răspunsul este ferm DA. A avut o mare implicare în spargerea trupei Talisman. Evident că nu am spus nimănui despre asta. Am ținut în mine toată suferința un timp destul de îndelungat.” ne-a dezvăluit Alin Oprea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest