Alin Oprea, la sapă de lemn, după divorțul de Larisa! A ajuns să trăiască pe banii iubitei sale!

 

Alin Oprea nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Divorțul de Larisa i-a adus fostului solist al trupei „Talisman” o mulțime de probleme, atât de natură psihologică, cât și financiară! Artistul a rămas fără nicio sursă de venit din cauza fostei soții și a ajuns să trăiască pe banii iubitei sale.

După 25 de ani de carieră, Alin Oprea a reușit să strângă o avere considerabilă în conturi, însă odată cu separarea de fosta soție, artistul a rămas cu... nimic. Deși credea că la bătrânețe își va permite o viață îmbelșugată, iată că totul s-a schimbat radical în momentul în care a decis să se despartă de Larisa.

Nu doar că divorțul de fosta soție i-a distrus relația cu fiica și fiul său, dar l-a și lăsat fără niciun bani în conturi. Iar asta pentru că în urmă cu trei ani, Larisa l-a convins pe Alin să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv casa în care locuiau toți.

Și cum cea care administra toate conturile bancare era chiar soția artistului, după separarea de ea, Larisa a decis să îi retragă artistului dreptul de a scoate bani din cont.

Alin Oprea a ajuns la sapă de lemn

Deși toată averea lui se ridica la aproape un milion de euro, în prezent, Alin Oprea locuiește cu chirie, iar pentru a avea ce să mănânce, a fost nevoit să cânte zi de zi pe litoral și în restaurante.

Dar pentru că sezonul estival s-a încheiat, Alin Oprea a rămas fără nicio sursă de venit și își drămuiește economiile, așa cum știe mai bine. Potrivit playtech.ro, alături îi este amanta care are o situație materială foarte bună și care îl ajută necondiționat pe artist.

Deși acum lucrurile nu par deloc roz pentru Alin Oprea, acesta și-a propus să reintre în posesia bunurilor sale, dând-o în judecată pe Larisa, ca tot ceea ce i se cuvine să revină în conturile lui personale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest