Alin Oprea, mărturii scandaloase despre divorțul de Larisa: „Am fost discret legat de infidelitațile ei”

 

Alin Oprea a vorbit cu lux de amănunte despre divorțul de Larisa, femeia cu care a fost căsătorit mai bine de 23 de ani! Fostul solist de la „Talisman” a dezvăluit cum a aflat că partenera de viață l-a înșelat cu mai mulți bărbați și ce decizie a luat.

De când s-a aflat că Alin Oprea și Larisa vor divorța, ies din ce în ce mai multe detalii scandaloase din interiorul mariajului lor. Pentru că artistul a fost pus la zid și acuzat de un comportament nepotrivit, a decis că este momentul ca lumea să cunoască și partea lui de adevăr, făcând dezvăluiri incredibile în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Potrivit spuselor lui Alin Oprea, cea care a călcat strâmb a fost Larisa și tot ea a fost persoana din cauza căreia s-a destrămat familia. Artistul susține că partenera l-a înșelat nu cu unul, ci cu nouă bărbați și are dovezi incontestabile pentru două dintre infidelități.  

„Am dovezi incontestabile, dovezi pe care le voi prezenta și în instanță. E vorba de evenimentul cu cetățeanul german care a și divorțat pentru ea și cu un antrenor de Kangoo Jumps de aici, din București. Dovezile mele sunt incontestabile din mai multe surse evidente și video, audio și scris și mesaje.” a spus Alin Oprea.

Mai mult decât atât, Alin Oprea a dezvăluit că în momentul în care a aflat că soția sa îl înșală a avut nevoie de perfuzii, trăind un real șoc emoțional.

„Am stabilit să așteptăm cu divorțul și cu tot ce s-a întâmplat până după data de 1 și 2 august. Nu am avut deloc o viață ușoară de când am aflat de infidelitățile ei. Am avut un moment de cumpănă maxim în viața mea, probabil cel mai greu moment din viața mea. Atunci când am aflat era să leșin. Mi-am revenit puțin, am fost la spital, am făcut niște perfuzii.

A venit ca un trăsnet și am încercat să mă calmez. Nu știam ce să fac. Până la urmă am zis ca dorința mea cea mai mare este ca această familie să nu se dezbine până copiii nu ajung la vârsta de 18 ani.” a mai spus artistul.

Cântărețul susține că în ciuda durerii resimțite a decis să nu divorțeze imediat de partenera infidelă pentru binele copiilor, așteptând ca fiica lor să împlinească vârsta majoratului pentru a se putea separa.

„Am fost foarte discret legat de infidelitățile ei. Ea are niște interese dincolo de cele normale, dincolo de a rămâne într-o relație prietenească și dincolo de avea grijă împreună de cei doi copii. Interesele fiind banii.” a mai mărturisit Alin Oprea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest