Alin Oprea o acuză pe Larisa că l-ar fi înșelat cu mai mulți bărbați: „Am suportat un caracter dominator și agresiv”

 

După ce destrămarea familiei a căzut în orgada lui, Alin Oprea a decis să vorbească deschis despre cum au stat, de fapt, lucrurile în mariajul lui cu Larisa. Fostul solist de la Talisman o acuză pe cea care încă îi este soție de infidelitate cu mai mulți bărbați.

Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți pentru mai bine de 23 de ani, astfel că vestea divorțului a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Prima care a lansat acuzații grave a fost Larisa, care l-a acuzat pe artist de infidelitate. Mai mult de atât, bruneta a susținut că unul dintre motivele principale ale neînțelegerilor a fost problema lui Alin cu alcoolul.

Iar dacă la început doar „a încasat”, acum a simțit că este nevoie să vorbească și să își prezinte și partea de adevăr. Astfel că Alin Oprea a rupt tăcerea și a făcut o serie de afirmații grave la adresa femeii alături de care a stat mai bine de 23 de ani.

Fostul solist de la Talisman a dezvăluit că a suportat foarte multe răutăți din partea Larisei care a avut „un caracter dominator și agresiv” în timpul mariajului. Mai mult de atât, Alin Oprea a dezvăluit că nici ea nu i-a fost fidelă, fiind înșelat cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului.

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a precizat Alin Oprea, conform Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest