Alin Oprea o acuză pe Larisa pentru destrămarea trupei „Talisman”: „A avut o mare implicare”

 

Noi detalii uluitoare au ieșit la suprafață din cei 23 de ani de mariaj dintre Alin Oprea și Larisa. După ce s-a tot speculat că bruneta ar fi fost cea din cauza căreia s-a destrămat trupa „Talisman”, iată că după ani buni, a venit și confirmarea!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alin Oprea a dat cărțile pe față și a dezvăluit amănunte despre infidelitatea repetată a celei care i-a fost parteneră de viață mai bine de două decenii, cât și despre durerea pe care a trebuit să o suporte de unul singur, după ce trupa în care activa s-a destrămat din cauza persoanei iubite.

„Răspunsul este ferm DA. A avut o mare implicare în spargerea trupei Talisman. Evident că nu am spus nimănui despre asta. Am ținut în mine toată suferința un timp destul de îndelungat.” ne-a dezvăluit Alin Oprea.

Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că are dovezi incontestabile care pot demonstra faptul că Larisa i-a fost infidelă de mai multe ori. „Am dovezi pe care le voi prezenta și în instanță. E vorba de evenimentul cu cetățeanul german care a și divorțat pentru ea și cu un antrenor de Kangoo Jumps de aici, din București. Dovezile mele sunt incontestabile, din mai multe surse evidente și video, și audio și scris, și mesaje.” a spus Alin Oprea.

De ce au mutat divorțul la tribunal

Alin Oprea susține că deși stabilise cu Larisa ca divorțul să fie unul pe cale amiabilă, potrivit spuselor sale, atitudinea soției s-a schimbat total pe ultima sută de metri, fiind de părere că la mijloc au intervenit interesele financiare.

„Când ea a intentat în primă instanță divorțul notarial, noi am stabilit prin cererea de la vremea respectivă un divorț amiabil din toate punctele de vedere și revenirea ei la numele de fată, la Uță. După 30 de zile am avut o perioadă de reflexie dacă vrei sau nu mai vrei, iar în momentul în care ne-am întâlnit la notariat a refuzat să semneze actul de divorț pentru că nu i-aș ceda eu numele.” ne-a mai spus Alin Oprea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest