Alin Oprea, primele declarații despre iubita sa! Când a început relația, de fapt: „A venit firesc în viața mea”

 

Alin Oprea a vorbit pentru prima dată despre femeia care l-a cucerit iremediabil, în cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Antena Stars. Fostul solist al trupei „Talisman” a dezvăluit când anume a început relația, dar și cu ce se ocupă, de fapt, iubita sa.

După ce s-a zvonit că mariajul dintre Alin Oprea și soția lui s-a încheiat din cauza infidelității artistului, acesta a ținut să lămurească toată situația și să explice cum au stat, cu adevărat, lucrurile.

Se pare că cea care a călcat strâmb a fost Larisa, iar infidelitatea s-a produs în mod repetat de până la nouă ori. Alin Oprea ne-a mărturisit că nu a vrut să divorțeze imediat ce a aflat că a fost înșelat, de dragul copiilor, însă a stabilit de comun acord cu soția sa ca relația pe care o au să fie exclusiv de prietenie.

Când a început relația lui Alin Oprea cu noua iubită

După sute de speculații în presă precum că artistul ar fi într-o relație de ani buni, Alin Oprea a ținut să lămurească faptul că idila dintre el și iubita sa a început în luna mai a anului 2019, iar femeia a apărut în viața lui într-o perioadă destul de dificilă. 

Aș face o mică corecție legat de ceea ce a apărut acum în presă legată despre noua relație. Și anume data la care s-a născut această relație: este luna mai 2019. Practic, am această relație de un an și patru luni, nu de doi ani, nu de trei ani (...) Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.” a spus Alin Oprea.

Mai mult de atât, Alin Oprea a ținut să infirme toate zvonurile care au apărut în presă, precum că iubita sa ar face videochat.

„Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afeceri din zona imobiliară. Nu a făcut videochat și alte nebuneli și nu are așa ceva, nu a fost și nu este patroană de videochat. (...) Nicidecum nu a venit ca o răzbunare și nicidecum nu mă intersează o răzbunare împotriva fostei mele soți” ne-a mai dezvăluit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest