Alin Oprea, pus la zid de proprii copii, după ce și-a înșelat soția cu o apropiată a familiei!

 

Vestea că Alin Oprea și soția sa nu mai formează un cuplu după un mariaj de 22 de ani a zguduit lumea mondenă! Mai mult de atât, vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât motivul despărțirii a fost amanta artistului care a intervenit în viața lui de familie de mai bine de doi ani. Iar din cauza dezamăgirii pricinuite, copii cântărețului au decis să nu mai vorbească cu el!

Și dacă vă gândeați că detaliile șocante s-au încheiat, atunci v-ați înșelat! Cireașa de pe tort abia acum urmează! Amanta artistului este chiar o prietenă de-a Larisei, soția lui Alin Oprea. Potrivit informațiilor din presă, fostul membru al trupei Talisman și-a schimbat radical comportamentul față de partenera sa de viață, din rău, în mai rău. Iar copiii artistului au observat acest lucru și au decis să încheie comunicarea cu el!

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume. Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut!”  a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

Mai mult de atât, se pare că timp de doi ani de zile, Alin Oprea a jucat rolul soțului perfect, în timp ce amanta publica imagini cu ei doi și își strigau fericirea.  

„Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă. Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest