Alin Oprea și Tavi Colen au îngropat securea războiului, după un deceniu în care s-au evitat? “Nu ar fi exclus să vedem trupa Talisman reunită”

 

Au trecut aproape 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, din cauza neînțelegerilor dintre Alin Oprea și Tavi Colen. Și dacă întrei cei noi nu mai părea nicio cale de împăcare, mai ales că de-a lungul anilor au tot refuzat numeroase propuneri de a urca împreună pe scenă, iată că acum lucrurile s-au schimbat radical! Să fie îngropat Alin Oprea și Tavi Colen securea războiului, de dragul amintirilor?

Destrămarea trupei Talisman a venit însoțită de un scandal de proporții între Alin Oprea și Tavi Colen. Deși inițial niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească despre motivele rupturii, câțiva ani mai târziu, Tavi Colen a dezvăluit că totul a fost cauzat de problemele colegului de scenă cu băutura, cât și de soția acestuia, Larisa, care “se dădea cu părerea” în ceea ce privea trupa.

I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate, mărturisea atunci Tavi

Acum, la mai bine de un deceniu de la schimbul dur de replici, Alin Oprea după divorțul de Larisa, cea care a fost acuzată de Tavi că ar fi fost nucleul problemelor din trupa Talisman, a mărturisit că regretă faptul că nu a ascultat de partenerul de scenă, care întotdeauna a zis lucrurilor pe nume.

Potrivit playtech.ro, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit că acum cei doi foști prieteni sunt la un pas de a reveni la sentimente mai bine. Ba chiar mai mult, se anunță o reunire a trupei Talisman, după 15 ani de la separare.

“Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a declarat sursa apropiată celor doi, potrivit playtech.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest