Alina Ceușan a născut! Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare, cu ochii în lacrimi! VIDEO

 

Alina Ceușan este în culmea fericirii! Vedeta a născut, după un travaliu de 12 ore! Vestea cea mare a fost dată chiar de cea mai bună prietenă a blondinei, Carmen Grebenișan, care a izbucnit în lacrimi în timp ce făcea anunțul!

Alina Ceușan a devenit mamă pentru prima dată! Carmen Grebenișan a fost cea care a dat vestea cea mare, în urmă cu doar câteva minute pe contul său de socializare. Roșcata a mărturisit că prietena ei cea mai bună a născut la patru dimineața!

”Neața, a născut Alina! Nu am dormit aproape toată noaptea. A născut pe la ora patru și patruzeci și patru de minute dimineața. Așteptăm să ne spună ea în mod oficial, eu doar pot să vă spun că s-a întâmplat asta. Așteptăm și poza, dar probabil acum doarme că este foarte obosită”, a spus Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.

Cu ochii în lacrimi, Carmen Grebenișan s-a arătat nerăbdătoare să vorbească cât mai repede cu Alina Ceușan pentru a-i povesti în detaliu toată experiența prin care a trecut, cât și pentru a-i mărturisi ce sentimente au încercat-o atunci când și-a îmbrățișat pentru prima dată băiețelul.

”Am emoții mari, parcă nu pot să mai dorm, aștept mesjaul de la Alina”, a mai spus Carmen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest