Alina Ceușan, despre problemele cu care s-a confruntat în primul trimestru de sarcină: „Momente de confuzie”

 

Alina Ceușan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Celebra blogger-iță este însărcinată în șase luni, însă până își va ține copilașul în brațe trebuie să îndure micile probleme pe care le întâmpină orice viitoare mămică.

La nici un an după ce s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, Alina Ceușan și Raul vor deveni părinți pentru prima dată. Deși sarcina a fost una planificată, fosta concurentă de la “Asia Express” a dezvăluit că tot a fost luată prin surprindere în momentul în care a aflat marea veste.

"A fost un moment emoționant, dar și puțin confuz pentru mine. Deși a fost cumva o sarcină planificată, am aflat destul de târziu, nu mi-am dat seama că sunt însărcinată. Am conștientizat în același timp că trebuie să las emoțiile și grijile la o parte și că urmează o etapă foarte importantă din viața noastră." a spus Alina Ceușan pentru viva.ro

 S-a confruntat cu probleme în primul trimestru

Fiind pentru prima dată când experimentează genul ăsta de trăiri, Alina Ceușan a mărturisit ¸a s-a confruntat cu mici probleme, cărora a încercat să le facă față, așa cum a intuit ea cel mai bine. Fosta concurentă de la “Asia Express” este conștientă că fericirea pe care o va simți în momentul în care își va ține copilul în brațe, va șterge toate obstacolele pe care le-a întâlnit pe parcursul călătoriei.

"Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină…", a mai spus Alina Ceușan pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest