Alina Ceușan le-a închis gura răutăcioșilor! Cum va proceda cu cei care o critică în online: „Nu accept comentarii tâmpite”

 

Sătulă din cale-afară de toate comentariile negative pe care le-a primit de-a lungul timpului, Alina Ceușan a răbufnit și a luat măsuri contra celor care o critică, fără niciun motiv. Astfel că, celebra influenceriță a postat, pe contul său personal de instagram, noile condiții pe care trebuie să respecte cei care o urmăresc.

Dacă până acum nu a vocalizat, în niciun fel, acțiunile deranjante ale internauților, iată că blondina s-a decis să pună piciorul în prag și, le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care o „tachinează” în spirit de glumă sau care scriu comentarii răutăcioase pe pagina sa personală.

Mesajul pe care l-a scris pentru internauți, cu scopul de a-i face să înțeleagă că, deși este o persoană publică, asta nu înseamnă că trebuie să accepte orice „gunoi” aruncat în ea a debutat așa:  „Care mai aveți de comentat despre engleză, despre viața personală, despre orice altceva decât ce vă este dat să vedeți ochilor în content, block!”.

Textul extrem de dur și tranșant a continuat cu argumentarea tuturor eforturilor pe care le depune, în speranța ca cei care o urmăresc, să se bucure de informațiile noi pe care le află zi de zi. Mai mult decât atât, Alina Ceușan a ținut să menționeze și faptul că investițiile financiare pe care le face în crearea unui conținut de calitate, nu sunt deloc modice, iar deseori, banii investiți nu ajung să fie recuperați.

 „Nu accept nimic din ceea ce cred unii că trebuie să accept fiind persoană publică. Nu accept că trebuie să vină unul și altul să-mi comenteze viața. Nu accept comentarii tâmpite”, mai transmite Alina Ceușan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poezie de ̶s̶t̶r̶a̶d̶ă̶ ̶ server. Know you value. Act accordingly! Sau #CeTătAtâtaNi

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest