Alina Ceuşan nu s-a uitat la bani! Cât a costat-o pe bloggeriţă petrecerea burlăciţelor din Ibiza VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Când eşti cea mai urmărită femeie de pe instagram şi mai urmează și nunta ta în curând, nu te mai uiţi la bani, mai ales dacă este vorba de petrecerea burlăcitelor. CVorba aia, e ultima distracţie în calitate de femeie nemăritată şi chiar acesta a fost principiul pe care l-a urmat cu sfinţenie Alina Ceuşan.

Frumoasa bloggeriţa şi-a luat fetele şi au plecat împreună într-o destinaţie de vis, preţ de câteva zile. Unde? Chiar în Ibiza! Motiv pentru care fashionista a spart o avere ca totul să iasă aşa cum şi-a dorit.

Alina Ceuşan şi gaşca ei de prietene, au zburat la Ibiza de la Cluj, la clasa întâi. Şi pentru că fetele au plecat la început de weekend, preţul biletelor de avion pentru toate cele 10 domnişoare a fost de 2430 de euro.Semn că frumoasa bloggeriţă nu s-a uitat deloc la bani! 

Mai multe detalii despre vacanţa de vis pe care a avut-o, împreună cu dezvăluiri despre organizarea nunţii la castel, a oferit chiar Alina Ceuşan în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews