Alina Ceușan, oprită de Poliție! Oamenii legii nu au crezut că este însărcinată! „Chiar crezi că sunt burgeri?”

 

Alina Ceușan a fost oprită de Poliție! Oamenii legii nu au crezut că este însărcinată, iar blondina a povestit cum era să fie amendată din cauza unei situații uluitoare!

Alina Ceușan a avut probleme cu organele legii, după ce polițiștii au prins-o în trafic fără centură. Pentru că este însărcinată, blondina nu mai poate purta centură la volan, pentru că poate afecta copilul pe care îl are în pântece.

Chiar dacă mai are foarte puțin timp până când va naște, Alina Ceușan a fost protagonista unei situații incredibile. La un control de rutină al polițiiei, fosta concurentă de la „Asia Express” a fost la un pas de o amendă uriașă, după ce oamenii legii au pus-o să dovedească că este însărcinată, în ciuda burticii evidente.

Amuzată de ce i s-a întâmplat, Alina Ceușan a povestit cu lux de amănunte pe pagina ei personală: ”Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri? Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Puratați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la lvl. care îmi deranjează burtica…( toată problema a fost, de fapt, în realitate)”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest