Alina Ceușan, primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată: „Am simțit cumva milă”/ VIDEO

 

Alina Ceușan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra blogger-iță va deveni mămică pentru prima dată, iar anunțul a fost făcut printr-un filmuleț complex în care a introdus toate momentele frumoase de care a avut parte de când a aflat marea veste. După ce timp de șase luni și-a ținut sarcina ascunsă, Alina Ceușan a vorbit pentru prima dată despre sentimentele care o încearcă în aceste momente, cât și cum i-a spus soțului său că vor avea un copil.

Prin intermediul unei conferințe video pentru Showbiz Report, Alina Ceușan a dezvăluit că nu s-au schimbat foarte multe lucruri în viața ei de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Fosta concurenta de la Asia Express a mărturisit ca face sport, în continuare, în fiecare zi, iar asta pentru că nu a întâmpinat nicio problemă pe parcursul sarcinii, fiind chiar una ușoară.

Cum a aflat că este însărcinată

Alina Ceușan a făcut nici mai mult, nici mai puțin de patru teste de sarcină pentru a se asigura că așteaptă un copil, dar până nu și-a programat și un consult la medic, nu i-a venit să creadă.

„Nu am avut răbdare, cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire, dar și de confuzie, până nu am ajuns la medic să fac un consult propriu zis, deși a fost cumva o sarcină plănuită. (...) Am aflat când avea două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inime, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am șimtit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate am mers singură la doctor, din cauza pandemiei”, a mărturisit blondina.

Tot în cadrul emisiunii Showbiz Report, Alina Ceușan a dat din casă și a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, Raul, și-ar dori o fetiță pentru care au ales deja numele. Iar dacă va fi băiat, nu vor fi prinși nepregătiți, dat fiind că au creat deja liste cu nume pe placul lor, care vor fi dezvăluite abia după ce va aduce copilul pe lume.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a mai adăugat vloggerul.

Printre persoanele extrem de apropiate blogger-iței se numără și Carmen Grebenișan, cea mai bună prietenă care i-a fost alături în toate aventurile vieții, printre care și Asia Express. Și așa cum era de așteptat, odată ce a aflat că Alina va deveni mămică, s-a bucurat atât de mult încât a izbucnit în lacrimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest