Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au clacat! Experienţa Asia Express, mult prea dură pentru ele: „Abia mai putem ridica”

 

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan formează unul dintre cuplurile care au intrat în cea mai dură competiţie - „Asia Express”. Chiar dacă la început erau extrem de entuziasmate şi fericite că au vor avea ocazia să aibă parte de una dintre cele mai tari experienţe, iată că acum lucrurile nu mai stau deloc aşa.

Frumoasele bloggeriţe au dat piept cu realitatea, iar ce au descoperit nu a fost chiar pe placul lor. După ce au mărturisit că nu se aşteptau ca întreaga echipă de producţie să fie angrenată în competiţie, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au oferit şi câteva detalii din spatele camerelor de filmat.

“Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit cele două blonde, potrivit Observator.

E adevărată vorba că „socoteala de acasă, nu se potriveşte cu cea din târg”. Chiar dacă înainte sa plece spre „Drumul Comorilor” au câtărit rucsacele şi au făcut fel şi fel de probe pentru a vedea cât pot căra, odată cu începerea competiţiei, blondinele au fost surprinse să constate că şi-au luat mult prea multe lucruri şi produse de beauty după ele.

“Înainte să plecăm ne-am făcut rucsacul, să vedem cât putem căra. Am ales ținutele, am redus cât am putut din produsele de beauty, totul părea calculat. Nu știu cum s-a întâmplat că odată ce am ajuns aici și am început cursa abia mai putem ridica rucsacul de jos, atât este de greu”, a spus Carmen Grebenișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest