Alina Ceușan și Raul Tișa, soţ şi soţie cu acte în regulă! Celebra bloggeriță a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o la cununia civilă VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Alina Ceușan și Raul Tișa au spus „DA!" în fața ofițerului stării civile. Frumosul eveniment, care a fost planificat până la cel mai mic detaliu, a avut loc în Cluj-Napoca, sub privirile entuziasmate ale invitaților. Celebra bloggeriţă s-a trezit dis de dimineaţă, iar după ce şi-a băut cafeluţa, a început să se pregătească pentru cea mai importantă zi!

Surprinzător, deşi toată lumea se aștepta ca Alina Ceuşan să aibă o armată de oameni care sa o machieze şi să o coafeze, ea a preferat să se aranjeze singurică şi a explicat şi de ce a ales să facă asta: să nu cumva cineva să dea greş şi să îi strice machiajul în cea mai importantă zi din viaţa ei.

Pentru ziua cea mare, Alina Ceauşan a ales sa poarte un sacou alb impecabil şi o pălarie care a completat perfect outfit-ul. A fost în contrast cu proaspătul ei soţ, care s-a îmbrăcat în negru, din cap până în picioare.

După cununia civilă, însurăţeii împreună cu invitaţii s-au îndreptat spre locaţia unde a avut loc petrecerea. Şi din nou au avut parte de o surpriză. Alina Ceuşan şi Raul nu au ales niciun local sofisticat, ci au organizat totul chiar la ei acasă, o petrecere discretă alături de familie şi de cei apropiaţi. Ce poate fi mai frumos?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest