Alina Ceușan tună și fulgeră după ce a fost acuzată de rasism! Ce a spus în mesajul plin de bip-uri/ VIDEO

 

Alina Ceușan a răbufnit după ce a fosta acuzată de rasism! Fosta concurentă de la „Asia Express” a făcut o criză de nervi și a postat un filmuleț în care și-a ieșit din minți și i-a răspuns extrem de dur acuzatorului!

Chiar dacă pe „Drumul Comorilor” din Asia Express, Alina Ceușan a reușit să își mențină calmul ardelenesc indiferent de misiunile pe care le primea, cea temperamentală fiind Carmen Grebenișan, mesajele acuzatoare pe care le-a primit în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare, au reușit să o scoată din pepeni pe blondină, prezentând o imagine pe care nu a mai văzut-o nimeni.

Alina Ceușan a fost acuzată de rasism după ce a cântat un vers dintr-un cântec compus de un artist de culoare. Fără să stea pe gânduri, celebra blogger-iță a publicat un mesaj în care s-a arătat ofensată de cuvintele dure pe care le-a primit din partea celor care o urmăresc.

„Așa rău v-a mâncat în c*r. Nu v-ar fi rușine să îmi spuneți ca sunt rasistă în p*** mea? Despre ce vorbim? Am cântat un vers într-un cântec, în care omul care a cântat poate să spună ce vrea pentru ca e negru. Și mie pur și simplu îmi place cântecul. (...) Dă-te jos din corcoduș! Voi încercați să vă legați de orice! Ce v-am făcut eu vouă?” au fost o parte din cuvintele spuse de Alina Ceușan în clipul de pe instagram-ul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest