Alina Ceușan va naște astăzi! Vedeta este în drum spre spital!

 

Alina Ceușan trece prin cele mai mari emoții ale vieții sale! Astăzi, va avea loc momentul întâlnirii dintre ea și copilașul pe care l-a purtat în pântece timp de nouă luni. Bloggerița se află deja în drum spre spital!

Alina Ceușan va naște în decursul zilei de astăzi! Vestea a fost dată chiar de ea, în urmă cu câteva minute, pe pagina ei de socializare. Extrem de emoționată și nerăbdătoare să își țină băiețelul în brațe pentru prima dată, bloggerița și-a pregătit bagajele și s-a îndreptat spre spital.

Va deveni mamă pentru prima dată

În urmă cu câteva luni, Alina Ceușan dezvăluia că atunci când a aflat că este însărcinată, și-a făcut patru teste pentru a se asigura că nu este nicio eroare. Vloggerița a primit vestea cu multă emoție, dar și cu confuzie, chiar dacă își planificase alături de soțul ei să devină părinți imediat după nuntă.

„Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da”, a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

Mai mult de atât, Alina Ceușan mărturisea, încă de pe atunci, că își dorește să nască natural, dacă totul va decurge așa cum trebuie.

„Am decis că aș vrea să fac ceea ce e mai bine pentru copil, eu voi încerca să nasc natural, dacă totul merge bine. As vrea și să alăptez, desigur; la vaccinuri încă nu am ajuns dar acestea sunt decizii pe care le vom lua împreună cu soțul meu și medicul pediatru la momentul potrivit. Ne informăm constant, însă!”, a mai spus Alina Ceușan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest