Alina Eremia, adevărul gol-goluț din spatele cortinei! Ce s-a întâmplat în războiul cu Lora

 

După ce pe Internet a ajuns virală o fotografie care sugerează că evoluția Alinei Eremia tinde să atingă nivelul Lorei, artista a avut dreptul la replică și l-a folosit cât de bine a putut.

O fotografie poate să provoace războaie? Desigur, mai ales când ne gândim că o imagine reprezintă 1000 de cuvinte. Focul s-a aprins atunci când o fotografie virală cu Lora și Alina Eremia a ajuns în atenția Lorei, care a publicat-o sugerând că evoluția artistică a Alinei Eremia se îndreaptă spre stilul Lorei. Alina Eremia a acordat un interviu pentru TraiesteMuzica.ro în care a mărturisit tot ce se află în spatele cortinei războiului dintre ea și Lora.

”Eu văd lucrurile într-o manieră complet diferită. E esenţial să nu ne pierdem simţul umorului, să nu luăm lucrurile personal şi să gustăm glumele, chiar dacă ne includ pe noi. Din perspectiva mea, nu există niciun război cu Lora, suntem artiste cu direcţii muzicale diferite, este un om pe care eu îl apreciez, dar nu intenţionez să-l copiez, pentru că ţin la originalitatea şi la unicitatea care ne caracterizează pe fiecare în parte”, a mărturisit Alina.

Vezi AICI poza de la care a izbucnit scandalul dintre Lora și Alina Eremia

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest