Alina Petre a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a refuzat cadouri de zeci de mii de euro: „Așa mi se pare normal și de bun simț”

 

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu este bombardată cu daruri scumpe, dar le-a refuzat de fiecare dată. Cel care-i face cu asiduitate curte este un fost iubit.

 

Alina Petre este curtată insistent de un fost partener de viață. Dar cum frumoasa blondină este acum într-o altă relație, nu a acceptat avansurile fostului. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu cinci ani, acesta se pare că nu și-o poate scoate din minte și că ar vrea-o înapoi. El nu precupețește niciun effort, iar nicio sumă nu este prea mare pentru a fi din nou împreună cu femeia care l-a fermecat.

 

Din păcate pentru el, Alina Petre este implicată într-o altă relație. Chiar dacă este copleșită de buchete spectaculoase de flori, cereri în căsătorie și daruri de mii de euro, vedeta nu a cedat niciun milimetru din hotărârea luată în urmă cu cinci ani. Ea a povestit la Antena Stars că i-ar fi plăcut să rămână în relații bune cu fostul partner, dar acest fapt nu a fost posibil tocmai din cauza insistențelor bărbatului.

 

”Nu accept niciun cadou și nicio floare, decât de la iubitul meu actual, pentru că așa mi se pare normal și de bun simț. Am făcut acele postări și nu îmi stă în caracter să fac așa ceva, doar ca să scap de el, pentru că deși este un om foarte respectabil în orașul ăsta și față de mine a fost ok, nu mai vreau să am de-a face cu el și cu nimeni din trecutul meu”, a povestit Alina Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest