Alina Petre s-a despărțit de iubit, dar a plecat alături de el în vacanță: „Am decis să petrecem Revelionul împreună”

 

Blondina a explicat ce a determinat-o să petreacă trecerea dintre ani alături de fostul partener, de care s-a despărțit recent.

 

Alina Petre este în Liban alături de fostul iubit și o gașcă de prieteni. Cei doi s-au despărțit recent, dar se pare că au rămas în relații foarte bune, având în vedere că vor ciocni șampania de Revelion. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit că se simte foarte bine alături de fostul partener, cu care a rămas în relații excelente chiar dacă s-au separat.

 

„Pe plan personal sunt și mai bine și este foarte frumos să rămâi prieten cu cel cu care ai avut ceva de împărțit, cu care ai avut o experiență plăcută și, pentru că noi ne-am făcut niște planuri pentru acest Revelion împreună cu niște prieteni dragi, am decis amândoi să petrecem Revelionul împreună și să rămânem foarte apropiați. Noi ne simțim foarte bine, este totul perfect. Aș dori să transmit pe calea aceasta oamenilor să fie mai înțelegători și să înțeleagă că fiecare experiență este minunată în felul ei și să nu mai facă drame din despărțiri”, a mărturisit Alina Petre în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener: „Nu am învățat nimic după această despărțire, doar că eu am alte priorități și că trebuie să-mi urmez prioritățile mele și să nu trăiesc viețile altora. M-am bucurat de această relație, pentru că am întâlnit un om minunat, care a făcut foarte multe pentru mine emoțional și eu am depus foarte mult efort din toate punctele de vedere și am construit o relație solidă, dar care va merge mai departe din altă perspectivă”.

 

Ea a mai declarat că despărțirea a survenit ca urmare a faptului că fiecare are alte preocupări în aceste momente: „Păi eu am foarte mult de învățat, sunt în ultimul an la psihologie, urmează să fac masterul, iar cariera mea pentru mine este cea mai importantă în momentul acesta și e cumva așa o nepotrivire, un timeing prost, să zic așa. El are alte proprități și e bine să rămânem prieteni și e bine să ne sprijinim din alte puncte de vedere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest