Alina Petre, totul despre bărbatul misterios cu care s-a cuplat: „E fix ce-mi trebuie mie!”

 

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu s-a implicat total într-o nouă idilă. Ea a dat toate detaliile despre noul bărbat din viața ta la Star News.

 

Alina Petre a trecut prin momente cumplite în 2021. De altfel, chiar a fost un an de coșmar pentru frumoasa blondină, care în primăvară își pierdea soțul, pe Marian Măgureanu, răpus de coronavirus la 50 de ani. Chiar dacă nu mai erau împreună, ea transmitea la vremea respectivă un mesaj emoționant: „Sunt sfasiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar in primul rand pentru fetita mea. A plecat mult prea devreme si mult prea dureros pentru toti. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea intr-un loc mai bun si sunt sigura ca va veghea asupra celor pe i-a iubit. Odihneasca-se in pace!”

 

Nimeni nu poate însă să trăiască în trecut. Fire puternică, Alina Petre a reușit să treacă peste toate obstacolele și să-și refacă viața. De două luni pare mai fericită ca niciodată și asta după ce are un nou iubit. La emisiunea Star News, frumoasa blondină a oferit detalii picante despre bărbatul care a intrat în viața sa în lunile de final ale lui 2021. Noua cucerire a Alinei Petre este un om de afaceri care nu are deloc tangență cu showbiz-ul autohton.

 

„Probabil că va fi foarte curând foarte publică relația noastră pentru că eu nu cred că relațiile ascunse pot fi niște relații normale între doi oameni. Nu am vrut să-l etalez pentru că el este un om foarte normal, nu face parte din lumea asta mondenă, nu este cunoscut, este un om de afaceri. Este un om cuminte, nu are medii de socializare, își vede de treaba lui”, a spusAlina Petre la Antena Stars.

 

Alina Petre spune că este mult mai liniștită în brațele noului iubit, care i-a schimbat radical viața. Partenerul blondinei este stabilit în România, dar este de origine libaneză și se ocupă cu afaceri în afara țării.

 

„Este fix ce îmi trebuia mie. Eu oricum sunt liniștită pentru că eu cred că tot ceea ce trebuie să vină în viața noastră vine, iar ceea ce trebuie să plece, pleacă. Are cetățenie română, dar este de origine libaneză. Locuiește aici, dar are afaceri în afara țării și merg cu el de câte ori se poate și locuiește mai mult pe la mine în ultimul timp. Este o relație foarte frumoasă și foarte curată. De vreo două luni și ceva. Eu nu am vrut să-l postez pentru că mi s-a părut cam devreme”, a spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest