Alina Puşcaş a aflat sexul copilului şi a ales deja numele "Am primit cea mai frumoasă veste"

 

Alina Puscas radiaza de fericire! Vedeta a aflat in urma cu putin timp daca cel de al doilea copil al ei e fetita sau baietel. Dar o las chiar pe ea sa ne dea marea veste!

Alina Puşcaş va avea o fetiţă. Însărcinată pentru a doua oară, vedeta Antenei 1 îi va oferi băieţelului ei, Alexandru, o surioară, iar vestea a transformat-o în cea mai fericită femeie din lume.

"Alexandru va avea o surioară. M-a şocat pentru că acum vreo două ore am aflat vestea. Nu am apucat să le spun celor apropiaţi, ştiu doar Mihai şi naşii. Suntem foarte fericiţi, ne-am dorit foarte mult o fetiţă, să fie pereche. Astăzi o să fie un motiv de petrecere, din nou. Acum sunt la salon, mă pregătesc. Pregătirile de botez sunt aproape de final, aşteptăm petrecerea. Pe calea asta am să anunţ toţi invitaţii să se distreze până dimineaţa. Nu ne-am gândit la un nume, e mult prea devreme. Nici nu ne aşteptam să aflăm atât de repede ce este. Chiar astăzi am primit o sugestie de "Mihaela", dar am zis să nu ne grăbim. Pentru fetiţă cred că tot spre un nume românesc înclinăm", a mărturisit vedeta.

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest