Alina Puşcaş a spus TOTUL despre TATĂL COPILULUI ei! Cum s-au cunoscut şi în ce relaţie sunt?

 
+2 click pentru
galerie

Luni de zile şi-a ascuns relaţia de ochii lumii, dar acum a dezvăluit tot despre bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Alina Puşcaş este îndrăgostită lulea şi nimic nu-i poate strica fericirea.

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de când are o relaţie frumoasă de dragoste cu bărbatul căruia îi va dărui, în curând, şi un copil.

"Eu îl cunoşteam de nişte ani de zile şi pur şi simplu s-a legat. Am ajuns să vorbim şi de acolo a evoluat totul. Cu o invitaţie la restaurant, cu o discuţie, cu o plimbare prin parc şi erau cele mai frumoase plimbari prin parc pe care le am avut vreodată," a declarat Alina Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Stars.

A trăit multe momente speciale cu iubitul ei de când sunt împreună, dar ce a atras-o, de fapt, la el, din prima, au fost ochii.

"Când  te îndrăgostești prima dată, e impactul ăla vizual la mine e partea cu ochii. Dacă tu te uiți frumos la mine, înseamnă că e ceva, așa l-am simțit și pe el în momentul în care m-am uitat în ochii lui. Cam acolo a fost. Eu cred că de acolo m-a cucerit," a mai spus Alina.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest