Alina Pușcaș, dezamăgită de vacanța în Ibiza: „Exact ca în Mamaia”

 

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” se află de o zi în Ibiza și nu este deloc încântată de ceea ce a găsit acolo. Alina Pușcaș este total dezamăgită, pentru că avea alte așteptări de la vacanța pe care o aștepta atât de mult. Camera de hotel a fost pe placul ei, însă plaja nu a încântat-o deloc. 

Vedeta de la Antena 1 a plecat în vacanță doar cu soțul ei, copiii acestora au rămas acasă. Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu vor sta câteva zile în concediu, iar alături de ei mai este un cuplu. 

"Salutări din Ibiza. (...) E drăgut, ce să zic, încă sunt la prima zi de sedere aici. Ideea e ca mie imi place oriunde vad un palmier, plaja si soare. (...) Trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent, ra o plaja foarte murdara, nu ma asteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate. Sper ca azi să gasim o plaja mult mai drăgută, sper eu, cu apa aia de smarald.", a povestit Alina Pușcaș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest