Alina Puşcaş este însărcinată! Cum a reacţionat mama vedetei după ce a aflat vestea din presă?

 
+2 click pentru
galerie

E însărcinată Alina Puşcaş sau nu? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor membrilor din familia prezentatoarei. Căci, după ce informaţia care o dă de gol a fost publicată pe Spynews.ro, apropiaţii vedetei au avut o mare surpriză!

Showbiz-ul a sărit în aer când spynews.ro a publicat informaţia că Alina Puşcaş este însărcinată în trei luni. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât prezentatoarea a divorţat anul trecut de soțul ei, iar de atunci nu s-a afişat la braţul vreunui alt bărbat! Însă cea mai şocată de vestea-bombă a fost chiar mama frumoasei Alina.

"Nu mă felicitaţi, că nu-i adevărat nimic! E o păcăleală! Nu e adevărat, nu are iubit, nu avea cum să fie de la Sfântul Duh! Nu cred şi nu ştiu nimic! Nu ar fi trebuit să ştiu eu în primul rând?,"
a declarat Lucia Lazăr, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mama prezentatoarei a părut chiar convinsă că e vorba de o păcăleală.

"Nu-i adevărat! Nu-i nicio sarcină, nimic! Nici măcar nu are iubit, de unde sarcină? Adevărul este că asupra tatălui a planat misterul. Păi nu are iubit, nu are nimic. Noi am crezut că a vrut ea să îl ţină atât de ferit de ochii presei. Nu e adevărat! Dacă familia nu ştie, nimeni nu ştie! Să presupunem că se fereşte de mine, dar nu ştie nimeni din familie nimic? Cred că mi-ar fi spus şi dacă ar fi o sarcină probabil mi-ar fi spus când era sigură," a mai spus mama Alinei Puşcaş.

Inclusiv tatăl adoptiv, Gheorghe Turda, a mers pe acelaşi scenariu, respectiv că totul ar fi o glumă.

"Nu pot să cred așa ceva, este sigur o păcăleală de 1 aprilie. Nu mă provocați, nu cred că Alina va fi mămică", a declarat Gheorghe Turda.

Odată ce informaţia a fost făcută publică, telefonul Alinei a sunat întruna, însă n-a fost chip să dea cineva de urma prezentatoarei. Inclusiv de mama sa a încercat Alina să se ferească.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest