Alina Pușcaș, impresionată de Volodimir Zelenski: „Mi-aș dori să avem și noi parte cândva de un astfel de conducător!”

 

Volodimir Zelenski s-a pus în fruntea armatei și nu cedează o palmă de pământ din teritoriul ucrainean, fapt care trezește sentimente de emoție în sufletele tuturor.

 

Occidentul i-a propus președintelui Ucrainei o acțiune de extragere din mijlocul conflictului, dar acesta nu a acceptat. El a rămas să lupte alături de militari și ceilalți bărbați ucraineni pentru democrație și libertate. Atitudinea lui Volodimir Zelenski a impresionat întreg mapamondul, iar Alina Pușcaș și-a dat frâu liber sentimentelor și a postat un mesaj emoționant.

 

Frumoasa actriță a precizat că Volodimir Zelenski este un „adevărat simbol mondial al libertății și dorinței de pace”. De asemenea, Alina Pușcaș a recunoscut că până la invazia forțelor ruse nu auzise atât de multe despre președinte, dar acum spune că și-ar dori ca și țara sa să fie condusă de un om cu un asemenea caracter și personalitate.

 

„Volodymyr Zelenskyy, la bază actor de comedie, la propriu un adevărat lider!
Până la acest nenorocit de război nu știam aproape nimic despre el.
Acum știu multe și îi vad lupta...
Zelensky este fără îndoială un adevărat simbol mondial al libertății și dorinței de Pace!
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
Mi-aș dori să avem și noi parte cândva de un astfel de conducător!🍀
Să ne ferească Cel de Sus de vreo situație asemănătoare celei din Ukrania...mă întreb ce ar face liderii noștri...”, a scris Alina Pușcaș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest