Alina Puşcaş, momente groaznice din cauza silicoanelor! A fost la un pas de moarte „S-a desfăcut operaţia” VIDEO

 

Alina Puşcaş a trecut prin momente cumplite, după ce a fost la un pas de moarte. Prezentatoarea a vorbit despre situaţia în care a fost pusă, dar și cum a reuşit sa depăşească drama prin care a trecut.

Alina Puşcaş va deveni mămică pentru a treia oară şi în prezent, este în culmea fericirii. Dar în urmă cu câţiva ani, a fost în pericol de moarte, din cauza implanturilor mamare. Potrivit spynews.ro, după ce a luat decizia de a-şi mări sânii la un anumit estetician de care auzise prin presă, la o săptămână de la intervenţie, operaţia la sânul drept i s-a desfăcut. "La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun. Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema. (...) S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după 3 ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice. Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia", a declarat, pentru spynews.ro, Alina Puşcaş.

După câţiva ani de la „reparare”, prezentatoarea TV a observat o pată suspectă pe corp. Din fericire, nu au existat consecinţe nefaste, dar s-a speriat teribil. Aşa că aceasta, le-a oferit sfaturi preţioase celor care vor să apeleze la o asemenea intervenţie, pentru a nu se confrunta cu aceleaşi probleme ca ea."E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale, să fie totul cu recomandare. Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest