Alina Puşcaş s-a externat! A arătat prima fotografie cu fetiţa acasă FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Alina Puşcaş a fost externată în cursul zilei de marţi, după ce sâmbătă a devenit mama pentru a treia oară! Frumoasa prezentatoare a adus pe lume o fetiţă, pe nume Iris, perfect sănătoasă. Micuţa a avut la naştere 2.800 kg.

Alina Puşcaş a născut prin operaţia de cezariană, iar după puţin timp, frumoasa vedetă a mărturisit că se simte excelent şi că nu a avut parte de nicio durere. Astfel încât, la o zi după ce a ajuns acasă, proaspătamămică şi-a scos bebeluşul la plimbare.

În ciuda faptului că doar ce a ieşit din spital, Alina Puşcas debordează de energie şi este cea mai fericită femeie, după cum se declară chiar aceasta.

Alina Puşcaş, despre semnificaţia numelui micuţei

„Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorința de a găsi un nume mai puțin comun sau în trend, să fie scurt, ușor de pronunțat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai și ochii lui albaștri, să aibă parte și de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Așa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus și legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai”, a spus Alina Puşcaş. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest