Alina Pușcău i-a refuzat cererea în căsătorie lui Vin Diesel. Care a fost motivul

 

Nu degeaba se spune că româncele sunt cele mai frumoase femei din lume! Alina Pușcău l-a cucerit pe unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood!

Alina Pușcău are o viață la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Șatena trăiește în America de mai bine de 20 de ani, acolo unde și-a clădit un nume atât printre fotomodelele celebre, cât și printre actritele de la Hollywood.

Se învârte în cercuri cu celebrități, a trăit povești de iubire cu actori cunoscuți precum Vin Diesel sau regizorul serialului „Prison Break”, Brett Ratner. Este prietenă cu Paris Hilton și Jessica Alba și are lumea la picioare. Însă ca toate vedetele, Alina Pușcău a pornit de jos.

Avea doar 16 ani când a fost descoperită în urma unui concurs de modă pe care l-a câștigat, iar de aici, până la a-și vedea visul cu ochii nu a mai fost decât un pas.

La scurt timp după ce a semnat cu o agenție, Alina a început să realizeze pictoriale pentru brand-uri celebre și să lucreze cu fotografi foarte cunoscuți. Așa a fost remarcată de o agenție foarte cunoscută din SUA, iar la vârsta de 19 ani, s-a mutat definitiv în SUA, unde a reușit să urce rapid în ierarhia supermodelelor.

Cu toate că i-a fost greu la început, Alina Pușcău a întâlnit oameni importanți care au ajutat-o să devină ceea ce este acum. Fotomodelul l-a cunoscut pe Vin Diesel atunci când avea doar 17 ani, la Paris, la un eveniment, iar la un an după ce s-a mutat în SUA, a avut ocazia să îl revadă, iar prietenia s-a transformat în iubire.

Cei doi au avut o relație de doi ani și se pare că celebrul actorul a fost foarte îndrăgostit de focoasa româncă, iar asta pentru că voia să își întemeieze o familie alături de ea. Însă Alina a considerat că este mult prea tânără să se căsătorească, astfel că a decis să pună punct relației cu Vin Diesel.

După despărțire, Alina a avut o relație cu Brett Ratner. Regizorul a fost cel care i-a deschis apetitul pentru actorie șatenei, susținând că avea un talent nedescoperit în acest domeniu. La scurt timpu, a ajuns să joace în filme mari cu actori importanți de la Hollywood.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest