Alina și Ramona Gabor, reuniune dureroasă pentru organizarea parastasului părinților! De ce Monica nu a venit în țară

 

Două dintre surorile Gabor s-au reunit în țară pentru a organiza parastasul părinților. Alina și Ramona s-au întâlnit pe litoralul românesc, înainte să se ocupe de pomenirea celor doi oameni care le-au dat viață, în schimb, Monica nu a reușit sa ajungă în România. Motivul?

Cum a ajuns în țară, Ramona Gabor s-a dus direct la Mamaia acolo unde o aștepta sora ei, Alina. Cele două au petrecut ceva timp împreună și și-au alinat durerea provocată de pierderea tatălui lor, în luna iulie, din cauza unor multiple probleme de sănătate.

Ramona și Alina Gabor vor organiza un parastas dublu atât pentru trecerea celor șapte ani de la moartea mamei lor, dar și pentru o lună de când tatăl său a trecut în neființa.

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”au explicat niște surse din anturajul Ramonei Gabor, potrivit Click.ro.

Deși Ramona Gabor a reușit să ajungă într-un final în România, vedeta nu va rămâne mult pe meleagurile natale, într-o săptămână având zbor spre Dubai.

De ce Monica nu a venit în țară

Și chiar dacă Ramona Gabor nu va sta mult în România, măcar a reușit să ajungă, lucru care nu se poate spune și de Monica. Fosta doamnă Columeanu se confruntă cu aceeași problemă care a împiedicat-o să ajungă și la înmormântarea tatălui ei. Fiind stabilită în SUA, din cauza restricțiilor luate pe timp de pandemie, Monica nu poate zbura în România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest