Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, dați peste cap! "Nimic din viața noastră nu seamănă cu ce era înainte '

 

Au două luni de când sunt părinţi, dar deja se gândesc la următorul copil! În viaţa Alinei Sorescu şi a lui Alexandru Ciucu au avut loc schimbări majore de când a apărut Elena Carolina! Dar cum au trecut deja peste perioada grea de la început, cei doi vor să-i facă şi un frăţior Elenei Carolina!


Au viaţa dată peste cap! De când în familia Alinei Sorescu şi a lui Alexandru Ciucu a apărut micuţa Elena Carolina, nimic nu mai seamănă cu ceea ce era înainte. Dar bine că Alina se descurcă de minune în rolul de mămică!


Dacă Alexandru e stângaci sau nu, numai Alina ştie. Cert e că tânăra mămică are propriile ei metode de a o adormi pe cea mică! O fi greu, dar le şi pace!!! Aşa că Alina şi Alexandru abia aşteaptă să-şi mărească familia!


Repede, repede. Pentru că vrem să avem o familie mare şi vrem să fim o diferenţă de vârstă mică între copiii noştri.Din perspectiva tatălui, lucrurile par mult mai simple, nu există nici nopţi nedormite şi nici bătăi de cap. Şi dacă tot i se pare atât de simplu totul, Alexandru mai vrea, evident, şi alţi copii.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest