Alina Sorescu și-a dublat tariful după despărțirea de soț!

 

Cântăreața, pe cale să devină femeie liberă, a găsit soluția de a-și suplimenta substantial veniturile. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru ca Alina Sorescu să-ți cânte la nuntă.

 

Alina Sorescu este, fără îndoială, o femeie puternică, ce dorește să demonstreze tuturor că se poate descurca foarte bine și de una singură, fără un bărbat alături. Aflată în plin divorț de Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor ei, cântăreața a decis să-și crească substantial tariful pentru prestațiile artistice.

 

Practic, ea și-a dublat onorariul pentru evenimente. Înainte să se afle despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vedeta cerea aproximativ 2.000 de euro pentru un eveniment, iar acum, dacă vrei să îți cânte Alina Sorescu la o petrecere privată trebuie să scoți din buzunar 4.000 de euro, a anunțat romaniatv.net.

 

Recent, după ce au apărut o serie de informații referitoare la viața ei intima, artista a decis că e momentul să pună punct zvonurilor. Așa că a dat explicații despre poza cu buchetul, dar și despre cea cu regizorul Ionuț Trandafir, apreciind că speculațiile nu au drept scop decât discreditarea ei pe fondul procesului de divorț în care se află.

 

“În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu pentru impact.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest