Alina Vidican l-a vizitat din nou pe Cristian Borcea. De data aceasta, nu a mai venit cu Mihaela

 

Alina Vidican a mers astăzi din nou la Poarta Albă, în vizită la Cristi Borcea, la patru zile după ce a mers împreună cu Mihaela Borcea pentru a-l vizita pe omul de afaceri aflat la penitenciar.

Asa cum se poate vedea in imagini, de această dată blondina s-a dus la penitenciar însoţită de băieţelul ei. Blonda s-a afişat cu o pereche de blugi foarte strâmţi şi un maiou alb şi a arătat, ca de obicei foarte bine. Din imagini, se vede că lucrurile se aranjează in favoarea ei. La intrarea în penitenciar era zâmbitoare şi încerca să-l potolească pe cel mic, care părea nerăbdător să-şi vadă tatăl.

În urmă cu 4 zile, vineri, Alina i-a mai făcut o vizită soţului ei, însă atunci a mers însoţită de Mihaela Borcea. La fel de zâmbitoare şi relaxată, şi-a etalat formele perfecte într-o rochiţă de vară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu soţii Borcea, pentru că Alina era aşteptată în ţară ca să semneze actele de divorţ. Dar, iată că lucrurile par sa ia o altă întorsătură, favorabilă Alinei. Zâmbetul ei poate fi semn că situaţia se va rezolva aşa cum şi-a dorit dintotdeauna.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest