Aluniţele pot spune multe despre tine! Ce indică în funcţie de poziţionarea lor pe corp?

 

Aluniţele de pe corp au farmecul lor în anumite zone. Unele se moştenesc genetic, altele apar pur şi simplu pe piele, odată cu trecerea anilor, expunerea la soare accentuând acest fenomen. Altele dor sau sunt cancerigene, iar un control de urgenţă la medic este imperios necesar.

În conformitate cu astrologia chineză, poziționarea alunițelor pe corp indică anumite probleme cu care te confrunţi, starea de spirit, sănătatea și viitorul. Această metodă este folosită de chinezi în medicină tradițională. Astrologii chinezi cred că energia Qi (Chi), este activă în diferite perioade ale vieții iar vârful acesteia stă într-o alună sănătoasă. În timpul perioadei de adolescenţă numărul de alune crește, în perioadă sarcinii se pot întuneca, iar după 40 de ani, ele pot să dispară încet, conform site-ului secretele.com.

Iată ce probleme pot ascunde aluniţele, în funcţie de poziţionarea lor pe corp:

Frunte 

O aluniță în mijlocul frunții subliniază faptul că ai probleme cu autoritatea și nu ești de acord cu superiorii sau cu părinții. Aluniță de pe părțile laterale ale frunții este o caracteristică a unei persoane concentrate și energice. 

Sprâncene  

O aluniță ascunsă sub sprâncene, simbolizează prosperitate. Alunițele "ascunse" sunt un semn de mai mare bogăție. Dacă alunița este deasupra sprâncenei, înseamnă că vei avea un flux constant de bani în viața ta. 

Pleoape 

O aluniță pe pleoapă simbolizează certuri în familie și pierdere constantă de bani. Dacă alunița este sub ochi, aceasta evidențiază faptul că ești o persoană extrem de sensibilă.

Obraji 

Această aluniță este caracteristică oamenilor singuri și a celor care cu greu își întemeiază o familie. Dacă alunița este aproape de nas, asemeni actriței Merlin Monroe, aceasta poate indica faptul că persoana în cauză este predispusă la accidentări. 

Urechi 

În astrologia chineză urechile simbolizează caracterul, și, prin urmare, dacă există o aluniță pe urechi, atunci este vorba despre o persoană cu o bună reputație. Alunița din interiorul urechilor înseamnă longevitate, pe partea de sus a urechii - inteligență, iar o aluniță pe ambele urechi este un semn de mare influență.

Nas

Alunița de pe partea de sus a nasului subliniază probleme în dragoste și instabilitate, iar o aluniță pe podul nasului simbolizează probleme de acomodare. De asemenea, aceasta poate fi și o caracteristică a oamenilor dependenți de muncă.

Bărbie

Persoanele care au alunițe pe barbă, sunt de obicei persoane încăpățânate și insistente care au mereu dorință de schimbare și deplasare.

Gură 

Dacă alunița este poziționată deasupra buzei de sus, este un simbol al unei vieți privilegiate în timp ce o aluniță sub buza inferioară sugerează o viață de succes a urmașilor. 

Gât

În conformitate cu astrologia chineză, gâtul face legătură dintre viața spirituală și corp. Alunița situată pe gât poate opri fluxul de energie și poate conduce la dezamăgire. Dacă alunița este pe mijlocul gâtului, aceast indică faptul că ești o persoană cu un caracter sălbatic, care poate avea o influență negativă asupra celor din jur. 

Brațe

O aluniță pe antebraț este o caracteristică a oamenilor plini de compasiune, iar în cazul în care alunița este pe părțile superioare ale brațului înseamnă că ești o persoană care știe să facă bani. 

Piept

Alunițele care se regăsesc în zona sânilor sau pieptului simbolizează putere și o poziție înaltă în societate sau în profesie. Dacă alunița este pe sfârcuri, înseamnă că, copiii dumneavoastră vor avea succes în viață. 

Abdomen

Alunițele apropiate de buric indică fericire în viață. 

Palme

Alunițele de pe palme sugerează că ești un om foarte amabil și știi să îți faci plăcută prezența oriunde te-ai afla. 

Spate

Oamenii care au alunițe pe spate duc, de obicei, sarcinile grele în viață lor. Ei muncesc din greu, astfel succesul este ceva inevitabil, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-l realiza.

Picioare

Persoanele care au alunițe pe picioare, sunt persoane cărora le place să experimenteze. În cazul în care alunițele sunt situate pe partea din spate a picioarelor, ne dezvăluie o persoană activă care îi place foarte mult sportul și mișcarea. Persoanele care au alunițe pe genunchi sunt persoane autoritare, cu un caracter puternic și care știu cu adevărat ce vor de la viață. Aceste persoane nu au avut niciodată probleme financiare. 

Laba piciorului 

Persoanele cu alunițe pe laba piciorului sunt persoane pacifiste care contribuie la crearea unei lumi mai bune. Aceste persoane nu ar face rău nimănui, fiind de o bunătate ieșită din comun.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest