”Am luat prea multe pastile și am băut prea mult” - povestea unei tinere supraponderale care s-a transformat în model fitness

 
+3 click pentru
galerie

O tânără studentă care a fost denumită de colegi ”picioare tunătoare” s-a transformat într-un model fitness după ce a ars o treime din greutatea pe care o avea.

Meghan Gilbert (21 ani) din Dallas, Texas, a fost martoră cum greutatea sa i-a scăpat de sub control și a ajuns la 90kg, scrie The Independent. Aceasta a dezvoltat o tulburare de alimentație și a fost diagnosticată ulterior cu anxietate și depresie.

Acum a ajuns să cântărească 62 de kilograme și a devenit un model fitness și o personalitate pe social media.

”Acum îmi văd picioarele ca pe un punct forte, înainte evitam să port pantaloni scurți. Acum le iubesc”, a declarat tânăra.

În postarea sa de pe Instagram în care arată diferența dintre vechea și noua Meghan Gilbert tânăra a scris:
”Fata din stânga avea 90 de kilograme și se lupta cu depresia, anxietatea și păcatul. Am fost dependentă de droguri și mergeam la petreceri în fiecare seară. Viața mea era doar tristă. Mi-am urât atât de tare corpul încât am luat prea multe pastile și prea multe băuturi, apoi m-am trezit după 36 de ore de somn. Mi-am văzut tatuajul imediat ce m-am trezit: mergi după credință și nu după ce vezi. Atunci am știut că ceva nu fac bine. Aici a început totul”.

Tânăra a mărturisit cum a învățat să scape de greutatea în plus. ”Am aflat că dacă mănânc alimentele corecte în cantitate corectă va fi bine. Am început să fac exerciții și în final le-am iubit”, a declarat tânăra.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest