Am mers la cumpărături cu Delia. Penthouse-ul merită fiecare bănuţ! Dressing-ul artistei te face să plângi de ciudă!

 

Delia a ieșit la cumpărături pentru casa ei de vis, iar apoi ne-a arătat în ce stadiu e cu amenajarea. Locuința e aproape gata, așa că nu mai e mult până când artista se va muta in fabulosul penthouse. La cum arată, apartamentul le-ar face invidioase pe multe vedete de peste ocean. Iar noi avem imagini în premieră.


Nu mai este mult până când Delia o să îşi termine casa. Şi ce mai casă.... alţii nici nu ar îndrăzni să viseze. Artista a investit mulţi bani în apartamentul de lux pe care tocmai şi l-a cumprat. Ei, dar nu este nicio problemă pentru ea, căci este una dintre cele mai bine plătite artiste de la noi. Aşa că are cu ce!

Dacă până acum câteva zile în casa artistei era un şantier în lucru, acum Delia face ultimele cumpărături prin casă.

Numai dacă ne uităm numai la decoraţiuni ne dăm seama că au costat o mică avere. Mai mult, vedeta şi-a pictat portretul pe pereţii casei.  Şi nu avea cum să lipsească verdele, culoarea preferată a Deliei. Cât despre dressingul artistei, acesta ocupă jumătate din casă. Este uriaş! În garderoba ei predomină vestimentaţiile pentru concerte, pantofii, dar şi genţile scumpe. Şi aşa cum ne-a obişnuit, extravaganţa este cuvântul care o caracterizează pe vedeta noastră, iar asta se vede şi în locuinţa ei....culorile puternice şi mobila, puţin ciudată pentru unii.


Cu alte cuvinte o casă de vis! Oricine vede aceste imagini o invidiază cu siguranţă pe cântăreaţă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest