"Am plâns aseară, că mi-au făcut o felicitare!" Andreea Bălan s-a despărţit în lacrimi de fete şi a plecat la America Express

 

Andreea Bălan a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că cele două fiice ale ei nu au neapărat o viziune extrem de clară asupra noțiunii timpului, așa că mama lor le-a promis că se va întoarce numaidecât acasă.

Toți concurenții au început să se pregătească pentru aventura vieții lor încă de acum câteva săptămâni, însă noaptea trecută a fost ultima pe care au petrecut-o în patul lor, pentru o perioadă nedeterminată.

Înainte de a-și lua rămas bun de la cele două fiice ale sale, Andreea Bălan a primit o felicitare de la fiecare, iar cântăreața nu a mai putut rezista și a izbucnit în lacrimi. Vedetele sunt mai mult sau mai puțin pregătite pentru un drum lung și pentru o aventură pe măsură.

”Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă, de fetițele noastre. Fetițele, fiind mici, nu au noțiunea timpului, am zis că lipsesc în principiu o lună, o lună și ceva. Au început să îmi spună ce cadouri să le aduc, în schimb Siena știe noțiunea timpului. Am plâns aseară, că mi-au făcut o felicitare”, a povestit Andreea Bălan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest