Amalia de la “Chefi la Cuțite”, mărturii șocante despre bătaia cruntă încasată în plină stradă: “Mi-a smuls părul din cap”

 

Amalia Bellantoni a fost protagonista unor momente de coșmar în urmă cu câteva zile. Fosta concurentă de la “Chefi la Cuțite” a fost bătută cu bestialitate, în plină stradă, de mai multe persoane. Iar în urma violențelor, a ajuns la spital, pe perfuzii, fiind nevoie rapid de intervenția medicilor.

După bătaia încasată chiar în mijlocul străzii, Amalia Bellantoni s-a ales cu mâna în ghips și cu traume psihice în urma episodului cutremurător. Vizibil afectată, fosta concurentă de la “Chefi la Cuțite” a apărut pentru prima dată la TV și a povestit cu lux de amănunte clipele groaznice prin care a trecut.

Amalia de la “Chefi la Cuțite” a dezvăluit că a fost atacată din senin de un cuplu, iar cel care a inițiat actul violent a fost, culmea, bărbatul. Fosta concurentă a dezvăluit că motivul pentru care a fost atacată a fost pentru că “se crede prea vedetă”.

Mai mult de atât, actul de cruzime a devenit și mai amplu, după ce au tăbarit peste ea și alți vecini din același considerent. Soțul cu pricina a avut atâta ură, încât i-a smuls părul din cap blondinei.

„Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea”, a explicat Amalia, pentru sursa citată.

După bătaia încasată, Amalia a leșinat și a fost dusă, de urgență, la spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest