Amalia Năstase a ajuns piele şi os după dietă! Cum a reuşit să topească 25 de kilograme VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Amalia Năstase a suferit o transformare radicală! După ce în urmă cu aproximativ doua luni s-a hotărât să scape de kilogramele nedorite, iată că rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum se mândreşte din cale-afară cu silueta sa.

Amalia Năstase este o femeie puternică, iar atunci când îşi propune ceva, obţine! Ca mărturie stau chiar rezultatele pe care le-a obţinut după ce a contactat un doctor nutriţionist şi a urmat dieta recomandată, cu sfinţenie.

Secretul siluetei sale constă în faptul că nu a trişat, nu a sărit peste mese şi a respectat cele trei mese şi cele două gustări pe zi. După ce a obţinut trupul după care tânjea de ceva vreme, vedeta şi-a schimbat garderoba şi a optat pentru o rochie mulată care i-a flatat silueta de vis.

„Să reuşeşti să învingi ceva ce nu credeai că mai reuşeşti să învingi. Este un entiment de putere. M-am îngrăşat în ultimii 5 ani vreo 35 de kg. Am fost gravidă, m-am îngrăşat, am slăbit imediat. M-am îngrăşat mâncând. În timp s-au încetinit arderile şi trebuia să mănânc mai puţin. Ţineam o cură o lună jumate şi treptat am introdus iar alimentele care mă îngrăşau.” a spus în urmă cu ceva timp, Amalia Năstase, la "Răi da' Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest