Amalia Năstase, dezvăluiri despre cum a reuşit să slăbească 32 de kg! Este transformată total! VIDEO

 

Amalia Năstase a suferit o transformare incredibilă, după ce a reuşit să dea jos nici mai mult, nici mai puţin de 32 de kilograme! Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre perioada în care a slăbit, cât şi despre alimentele la care a renunţat definitiv.

Amalia Năstase a mărturisit că ajunsese să cântărească 90 de kilograme şi nu se simţea bine deloc în pielea ei. Mai mult de atât, din cauza numărului de kilograme, toate hainele îi rămâneau mici şi nu reuşea să se joace cu cel mic, aşa cum şi-ar fi dorit atât ea, cât şi copilaşul său.

„Nu mai intri în haine. Eu ştiam că sunt grasă şi trebuia să fac ceva. Tot încercam, dar nu îmi reuşea. Până m-am întâlnit cu Dr. Stan şi mi-a zis ori îţi dai stomacul, ori îţi faci o dietă cu un doctor pe care îl cunosc. În străinătate, această operaţie se face doar dacă ai obezitate morbidă. În afară de Raluca Bădulescu, nu trebuia să îşi facă nimeni operaţie de stomac. Dar sunt foarte mulţi oameni care au de slăbit 10-20 de kilograme şi îşi fac. (...) Când am prezentat gala „Brazilor de Crăciun” anul trecu, am reuşit să strângem 700.000 de euro şi a apărut ziua următoare în presă, că m-am îngrăşat şi nu a fost nicio referinţă că a fost gala. Şi am zis uite ce importantă este imaginea. În loc să se spună că a fost strânsă cea mai mare sumă din România, nu mai vede lumea cum fac eu, ci cum arăt.” a spus Amalia Năstase

La „Star Matinal”, Amalia Năstase a măturisit că mai are de slăbit încă 4-5 kilograme pentru a ajunge la silueta mult visată, dar că nu mai există o presiune pe umerii ei, ca până acum, dat fiind că a reuşit să scape de 32 de kiograme. Totodată, vedeta a mărturisit că unul din secrete constă în renunţarea definitivă la zahăr şi automat, la dulciuri.

„Nemaimâncând zahăr 6-7 luni, nu mai am poftă. De asta trebuie să elimini de tot zahărul din organism, dacă vrei să slăbeşti. Gustatul te ţine pe loc. Mai am de slăbit 4-5 kilograme, pe relaxare. Nu mănânc dulciuri, paste, pâine. Dacă am luat ceva, s-a terminat, intru în ele cu totul. Poate sunt mulţi oameni ca mine.” a spus Amalia Năstase în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest