Amalia Năstase te învață cum să slăbești 15 kilograme: „Am început de nicio săptămână și deja am dat jos 3 kilograme!”

 

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a îngrășat vizibil în ultima vreme, iar acum a început bătălia cu kilogramele. Ce strategie va adopta și când consideră că va încheia războiul!

 

În cadrul unei intervenții prin skype la Antena Stars, Amalia Năstase a recunoscut că din cauza stresului cauzat de problemele de zi cu zi nu a mai fost atât de atentă cu alimentația în ultimele luni, iar acest lucru s-a resimțit numaidecât. A pus nu mai puțin de 15 kilograme în plus în ultimele 7-8 luni, așa că de la mijlocul lunii ianuarie a hotărât să spună stop alimentației nesănătoare, să se apuce din nou de sport pentru a fi biruitoare în bătălia cu kilogramele.

 

Amalia Năstase, deși a căutat să se justifice cât mai puțin de ce a luat în greutate, a precizat că atunci când lucrurile nu îi ies bine și se stresează foarte mult, obișnuiește să mănânce mâncăruri mai puțin sănătoase, astfel că acest surplus este luat în timp, nu doar în perioada sărbătorilor de iarnă. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu are de gând să lase lucrurile așa, ci a mers la medic pentru a-și face analiză la sânge și a verifica dacă are vreo problemă de sănătate. Mai mult decât atât, a apelat și la ajutorul specialiștilor pentru a ține un program care să o ajute să elimine surplusul.

 

"M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme in 2 săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp. S-au pus niște kilograme pentru că am mâncat. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot. Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate”, a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

 

Ea a precizat că va ține cura numai sub supravegherea unui medic și va căuta să îmbine alimentația sănătoasă cu mișcarea. Totodată, Amalia Năstase a precizat că nu a stabilit decât ținta privitoare la kilograme, nu și un interval de timp în care să le elimine, precizând că dacă le va elimina prea repede există riscul ca acestea să se depună la loc într-un timp la fel de scurt.

 

„Trebuie să mergi la medic, să nu îți faci singur cura. Înainte să începi să faci niște analize de sânge. Acum discut cu un medic de medicină funcțională, care mă ajută să înțeleg de ce am anumite comportamente. Trebuie să ști să îți explicit toate lucrurile care se întâmplă cu tine, astfel încât o cură de slăbire să nu fie o corvoadă, ci să fie un lucru care te ajută și pe termen lung. Acum am intrat la un regim sa zic așa sa îmi revin la silueta de dinainte. Fac și sport in fiecare zi, fac o tură de lac. Ma ajuta foarte mult, mersul acesta alert îți tonifica tot corpul. Vreau sa dau 15 kilograme jos momentan. Nu mi-am setat și o perioadă de timp, nu vrea să dau repede, pentru că organismul ar simți ca un șoc și kilogramele s-ar pune la fel de repede la loc. Mi-am pus target doar să dau 15 kilograme jos", a declarat Amalia Năstase la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest