Amalia Năstase vrea să revină la silueta din trecut. A slăbit deja 20 de kilograme VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Și-a pus ambiția și a reușit. Amalia Năstase a slăbit deja 20 de kilograme! Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mărturisit prin ce schimbări vrea să treacă și care sunt următorii pași ai dietei, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

În numai 80 de zile, Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme şi nu vrea în niciun caz să se oprească aici. Rezultatul pe care l-a avut până acum, a ambiţionat-o să continue în lupta cu kilogramele în plus, pentru a ajuns la silueta din trecut.

Amalia Născase a spus tot! Fosta soţia a lui Ilie Năstase mai vrea să scape, se pare, de încă zece kilograme – cel puţin. Atunci când a văzut că pe cântar era afişat numărul de 90 de kilograme, a ştiut că trebuie să facă rapid o schimbare, mai ales că nu se mai simţea deloc bine în pielea ei.

"Am ţinut o dietă cu un doctor italian. Mi-a făcut un stil de a mânca pe care nu-l aveam. Mai am cel puţin 10 kg de slăbit. Sunt foarte fericită. Aveam 30 de kg în plus. În ultimii 4 ani am pus 30 de kg. Nu a fost de la sarcină, ci probabil că mi s-a încetinit metabolismul, iar eu am mâncat la fel, nu puteam să mă abţin. Dacă reuşeşti să stai 2 săptămâni fără zahăr după eşti alt om." a spus Amalia Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest